lørdag den 16. februar 2013

Om at elske sit hus, trods skæve vinkler og gule mursten

Da manden og jeg i sin tid overtog nøglerne til vores helt egen 70'er hytte, var det med en kende naivitet og en stor portion gå-på-mod. Vi havde levende drømt om dette øjeblik i flere år (vi havde lige en ejerlejlighed vi skulle af med først) men resultatet var mere nedslående end motiverende. Trods vi vidste, at der skulle knokles, havde vi nok ikke forudset skimmelsvamp, dårligt håndværk og løsninger hvor der tydeligvis var hoppet over hvor gærdet var lavest. Nå men heldigvis er manden i sin tid uddannet tømrer og med hjælp fra venner og familien og mange MANGE mande timer, og et budget der skulle overholdes, er det lykkedes os at sætte den gamle hytte i stand. Mange projekter er nået, andre halvt færdige og endnu større drømme lever.

Dette indlæg ligger egentlig op til en fortælling om de skæve vinkler, som er MANGE i et gammelt hus og kærligheden til selv samme, men indlægget er allerede så skrift tungt og billede fattigt, at det må blive uddybet en anden gang, men ingen tvivl om at her er masser af hjerterum og varme i det lille hjem :)

2 kommentarer:

  1. Indover med nogle før/efter billeder af hytten :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja du har helt ret, vi talte faktisk om, om vi endda kunne finde nogle af dem fra bolig annoncen i sin tid, det kunne være sjovt :)

      Slet