tirsdag den 19. februar 2013

Entre før-efter

Som i de fleste andre 70'er huse. består meget af selve huset, i en entre/fordelings gang - idag tror jeg ikke nogen ville prioritere at bygge således, men til gengæld er der (som regel) altid rydeligt når der kommer gæster (kontra bryggerset som vi bruger som indgang/udgang) og der er masser af lys og det er rart, da man skal igennem for at komme i seng/på toilettet/ på kontoret osv.

Det var blandt andet her der hang mørkegrøn-malet hessian, som faldt ned, da vi hev den første dør ud.


Og som den ser ud i dag, med hvide vægge, døre og lyst gulv.
havde der nu været nogle gamle 70'er trædøre, så er jeg i tvivl om vi ville have beholdt dem, men så heldige var vi ikke, der var tvært imod røde laminat døre, med diverse huller efter den tidligere ejers kæmpe hund - så de røg ud..
og her set fra den modsatte vinkel - den lille fjällräv hænger fint og venter på at lillepigen starter i vuggestue - fik jeg nævnt at jeg er uddannet pædagog :)

4 kommentarer:

 1. Er rigtig vild med det nederste billede - super hyggeligt med kisten og det hele.. Og fedt du også fik startet dig en blog, det er sjovt at følge andre, som har været igennem det, som vi står i nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ville ønske at jeg havde gjort det imens vi satte i stand, for jeg har (heldigvis) glemt mange af de ting vi løb ind i og her bagefter havde det været fedt med en slags Foto dagbog over forløbet - det bliver i glade for bagefter at du har :-) og jeg synes det er hyggeligt at følge med, man kan jo altid få ny inspiration :-)

   Slet
 2. Hvor er det nogle skønne billeder. Er vild med karlekammerskabet og det nederste billede. Kisten, også den måde spejlet står op af væggen på, det spiller bare :)

  SvarSlet
 3. Tak skal du have :-) det er også noget nær det eneste sted, hvor jeg har fået helt "frie" tøjler, manden hader nemlig gamle fine møbler - jeg synes godt de kan integreres med det nye på en fin måde :-) det er til gengæld dejligt når han har en mening om tingene, så det er jo en afvejning :-)

  SvarSlet