onsdag den 20. februar 2013

Detaljer i køkkenet

Det eneste billede jeg lige kunne finde fra det tidligere køkken, er den mørkegrå farve prydet med denne enormt flotte franske lilje - dette måtte desværre lade livet, da det ikke er verdens største køkken og mørkegrå vægge ikke gjorde noget specielt godt for det lille rum :)


Dette er som køkkenet ser ud i dag
Vi har som sagt malet det hvidt, hevet 90'ernes overskabe ned og lagt hvide fliser på bordpladen, for at lyse lidt op i det lille rum. Vi har desuden skiftet vasken ud med en i hvid emalje og nyt blandingsbatteri - det var hvad økonomien rakte til, men giver alligevel følelsen af lidt lækkert "nyt" køkken.

På væggen, under lampen, kan i se en lille skærm - der styrer vi temp. i hele huset, men dette vil jeg skrive lidt om under energirenovering.

5 kommentarer:

 1. Spændende med fliserne på bordet, det tror jeg aldrig jeg har set før :)

  Hmm, jeg ved ikke hvorfor, men jeres køkken fik mig til at tænke på det her indlæg:

  http://bettinaholst.blogspot.dk/2012/03/en-palle-pa-vggen-i-kkkenet-fr-og-efter.html

  Tror det kunne passe super godt med sådan en palle-løsning ind til jeres køkken også :)

  SvarSlet
 2. Den er også super fin, har et eller andet for paller, men manden er ikke super vild med dem, men jeg skal vise et hyggeligt lille bord jeg har lavet til vores terrasse på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min kæreste var absolut heller ikke med på den, da jeg viste ham billedet.. Tror ikke de kan se bort fra, at det er en Palle :/ men vil super gerne se bordet :)

   Slet
  2. Nej du har ret, tror ikke jeg får en indenfor, han kunne til nøds overskue at den fik plads på terrassen, men jeg var også højgravid og han har nok tænkt 'lad hende bare' :)

   Slet
 3. Hov forresten, fliserne var en billig måde at friske det op - vi har blandt andet også skåret en halvvæg ned, men jeg kan godt afsløre at det ikke er super praktisk at f.eks. Bage på :-)

  SvarSlet