mandag den 28. oktober 2013

Overvejer at spise frokost i bryggerset...

Ja så glad er jeg faktisk for vores næsten-færdige bryggers.. Man ved faktisk slet ikke hvor meget sådan et betyder for ens hverdag, før man står uden og i vandskadekaos.. Jeg skrev for et par uger siden om opstarten på projekt slut kaos (eller var det mest om, andet skal være skidt, før det bliver godt?) se billederne her. Og nu kan vi endelig se enden på det hele, både vores nye tag (som er så flot - men det er nok noget man kun selv går op i- kigger i hvert fald ikke på andres tage ;) ...) og vores bryggers, som godt nok mangler vasken osv, men til gengæld har virkende vaskemaskine, tørretumbler, opbevaringsplads og plads til den ellers forhadte microovn, som havde en kort karriere på køkkenbordet..Sider du og tænker - slap lige af med det bryggers, så forstår jeg det godt, men jeg er glad glad glad :)

3 kommentarer:

 1. Kære dig
  JEG forstår sandelig godt at du er super, super glad for dit bryggers. Det er blevet RIGTIG, RIGTIG FLOT, og jeg ville da lige nøjagtig ønske mig i DINE sko. Kunne også godt tænke mig at mit bryggers fik en overhaling, specielt fliserne på gulvet, som er fra huset fødsel, nærmere betegnet 1986 (rød/brune klinker, som ABSOLUT ikke er kønne :-))
  STORT TILLYKKE herfra.

  Kh

  Jeanette

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet lækkert. Jeg kan godt forstå, at du er glad for det. Mit er på linje med House of Silvers - absolut ikke kønt - men meget praktisk. Jeg er lykkelig for at have et bryggers. Det er simpelthen verdens mest praktiske rum (og hvor mormor-agtig lyder man lige når man siger det....) :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er i søde - det er så absolut det bedste ved at blogge, det er jeres kommentarer :) vores bryggers var førhen også noget underligt sammenskudsramt tam tam, men vi valgte selv at smide en lillesmule penge i det (alternativet var et beton gulv - men ikke på den smarte måde ;)...) men skabene er fra et gammelt køkken vi fik forærende, af nogen som var så søde at tænke på os, da de alligevel skulle skifte ud og rumdeleren er måske hverken den nyeste eller kønneste - men skide praktisk i forhold til børn der forhåbentlig på sigt, lærer at smide hue og vanter osv de rigtige steder ;)

  Faktisk var det noget af det vi glædede os aller mest tilda vi flyttede i hus - det var at få egen vaskemaskine og rum og vi var endda priviligerede i vores gamle lejlighed, kun at skulle dele med 4 andre husstande - så vi hylder bestemt også mormor mentaliteten ;)

  SvarSlet