fredag den 18. oktober 2013

Kontor

Har jeg vist jer vores kontor? Det er ikke noget specielt, men det er indrettet efter vores behov - dog blev jeg grebet af stemningen i et afsnit af Danmarks skønneste hus, for nogle uger siden. Den gamle skole, som parret havde indrettet perfekt (efter min mening) blandt andet med et kæmpe krea rum, hvor man må skrive på bordpladen, så nu drømmer jeg lidt om et gammelt bord, med skuffer under til maling, tusser osv, men det kan nok godt vente til Olivia er bare lidt større :) tanken opstod da vi forsøgte at male kunst (jo jo intet mindre) i stuen og jeg blev helt vildt stresset, på trods af at barnet havde "heldragt" på og det samme havde gulv og bord - alligevel var der mere pink alle andre steder, end på lærredet - så et sted, hvor man gerne må svine på bord og måske et stort tæppe under? På sigt.... :)
2 kommentarer:

 1. Det var da et skønt kontor. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan arbejde, som ikke er oven i alt andet i stuen.
  Hvis du skulle være nysgerrig på mit arbejdsrum og syværelse er du meget velkommen til at kigge forbi min nye blog bynuggo.blogspot.dk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja måske vi bare skal købe en høj stol til den lille også og lade hende male på hvad hun vil (altså bordpladen) for det fungerer jo faktisk ret godt for os :)

   Super fin blog - glæder mig til at læse med :)

   Slet