søndag den 27. oktober 2013

Kald mig Gertrud Sand

JUL - yaii nu er det altså snart jul, eller i hvert fald er vi tæt på 1. November, som er den dato manden har sat for at jeg tidligst må pynte op.. Dog forsøger jeg altid at trække det længst muligt, så vi ikke når at blive alt for trætte af det :) meen lige siden august har jeg troligt ventet på at julen så småt dukkede op i butikker og var meget skuffet da vi var i Bilka i september og de ikke havde pyntet op endnu ;) crazy woman ja jeg ved det godt, heldigvis har jeg da fundet en nogenlunde forstående mand og barnet kender jo ikke til anderledes forældre, så hun har ingen mening om det endnu (oh ja jeg ved godt jeg bliver død pinlig i teenage alderen) herhjemme er julepynt hverken helt Hvidt eller stilet (eller pænt?!) men det er fantastisk hyggeligt - julen er børnenes (og min) fest og jeg nægter at tro, at børn selv vælger den helt hvide bobedre jul - men mener du det anderledes, så kom gerne med din mening ;) sidste år samlede vi alle dimser og hængte dem på en lang ranke igennem stuen, mere sjældent end kønt, men vi gør det nok igen i år :)

Der har efterhånden også sneget sig en lille bitte smule dims ind i det lille hjem - snefnugene regner jeg med at masse-producere og pynte havens træer - jo jo vi går all in og en lille lyskæde hist og her, er bestemt heller ikke af vejen :) f..ck Halloween - det er jul de unge vil have ;)

4 kommentarer:

 1. Elsker juleriet. Her pyntes der op omkring 1 søndag i advent. Lidt en tradition da jeg ventede Sofia. Havde ternin netop 1 søndag i advent og dagen inden gik jeg igang med julepynten hvorefter vandet gik :-) nu er det bare blevet sådan herhjemme.

  Jeg kan godt li pænt julepynt men jeg elsker det Sofia laver med hjertet og det får en særlig plads i vores hjem. Til gengæld er jeg virkelig dårlig til alt for meget rødt plastik julepynt i dårlig kvalitet (eller som bare er virkelig grimt). Elsker guld fra Georg Jensen, glaskugler og røde bånd. Er ikke så god til lametta og blinkede neon lys i haven (flagstangen).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh det er også virkelig dejlige juleminder, faktisk tror jeg at det er fordi jeg har fødselsdag i december og mine forældre altid har forsøgt at gøre tiden ekstra speciel og det er bestemt lykkedes dem :) så go for it, giv Sofia de bedste minder for livet, så får du også en skøn lille Gertrud Sand :)

   Slet
 2. Må indrømme at jeg sjældent kommer tidligt i gang - ikke fordi jeg nægter, men egentlig fordi jeg ikke når det... Men vores pynt er også hyggeligt, og meget guld/rød klassisk uden at være for gammel og tung. Jeg er slet ikke til det nye pink, lilla, og diverse andre trends der viser sig hvert år... Glædelig (snart) 1.nov :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anita på nogen måder, tænker jeg virkelig at det også ville være mest fornuftigt at vente, så man ikke når at blive træt af det igen, men jeg synes bare det er SÅ hyggeligt og indrømmet, det er kun blevet værre efter vi har fået Olivia ;) men som regel starter jeg i det små, med en lille lyskæde hist og her og en lille hyacint, lidt kanelstænger og en tur i skoven og samle lidt grene osv - og så kammer det helt over i december. Ville ønske vi havde en stilart - gerne den klassiske, men vi har begge forskelligt julepynt med helt tilbage hjemmefra og for mig (os) handler det mere om hyggen end at det hele skal passe sammen, så ingen af os kan "gå af" med noget af mindre kønne ;)

   Slet