søndag den 31. marts 2013

Vinder af give away

Vinderen blev med lod nr. 25 Lisa Mandrup


Lisa send mig en mail på louiseoest@hotmail.com - så sender jeg en kalender afsted til dig :)


lørdag den 30. marts 2013

Påske-kur....

Det her bliver ingen mad-blog - men se lige hvad min dygtige veninde havde kreeret til vores påskefrokost... Det er selvfølgelig en hønsegård hvor alt var spiseligt, undtagen hønsene :) kage-form here I come :)
fredag den 29. marts 2013

Ny halskæde

Ure og blade er ikke det eneste jeg får brugt penge på online (godt jeg snart starter på job igen og ikke har samme tid til at surfe rundt :) ...) jeg har også købt mig en fin ny kæde af norske An-Margritt. Jeg startede med at følge hende på instagram, hvor jeg også samler stor inspiration og fik øjnene op for hendes blog og for nylig åbnede hun altså op for hendes shop, hvor hun sælger de fineste kæder, som man kan få præcis som man gerne vil have dem :) jeg bestilte de to yndlings' forbogstaver, en gylden og en sort kæde og er super glad for dem.
Boligliv

Som mange andre benyttede jeg mig af det gode tilbud hos Boligliv, hvor man kunne købe nogle blade og få det store Ora ur fra kahler med. Har længe ønsket mig det store sorte, så det kunne jo ikke blive mere perfekt :) indtil videre står det i vores reol, her pynter det nu også virkelig fint :)
onsdag den 27. marts 2013

Husk min give away :)

Tak til alle jer der har deltaget, hyggeligt i vil være med :)

Skal du lige nå at have et lod med i puljen inden den bliver trukket på søndag? Find den Her

tirsdag den 26. marts 2013

God påskeVil lige ønske jer alle en rigtig god påske, både til jer som har ferie og jer som ikke har (blandet andet mine kollegaer) tænker på jer :)

Hvis i synes der er lidt længere imellem indlæggene, så er det fordi jeg desperat forsøger at få datteren til liiige at hygge lidt mere, liiige at kramme lidt mere og nusse lidt mere, inden hun på tirsdag starter i vuggestue og vores symbiose brydes :) (heldigvis) er hendes liv for kort til den slags og hun er overalt og alt undersøges (læs raseres) så det skal nok blive godt i vuggestue :)

mandag den 25. marts 2013

Terrasse inspiration

Uhh så er det snart påskeferie til manden og vi glæder os :) nu er det jo noget koldt, men havde påsken været varmere havde vi helt sikkert brugt den hele i haven (som om!) men i stedet skal vi nu bruge den sammen med venner, familien og hinanden <3

I år har vi flere have projekter, vi skal blandt andet have ryddet forhaven og den skal være helt enkel. Vi skal bygge gyngestativ og sandkasse til lillepigen ud af gamle telefonpæle, har en helt klar ide til gyngestativet, det skal ikke være som det klassiske, men af 3 pæle, som jeg vil male sorte og plante en klematis op af - ved at der kun er 3 pæle, kan man bruge det til hængekøje også og det tænker jeg er så fint :)

Nå men terrassen er helt klart et projekt i år også. Vi har en kæmpe stor firkantet stenterrasse på ca 40kvm hvis ikke mere og den er altså ikke specielt hyggelig hvis ikke man har 20 personer til spisning, hvad vi sjældent har :) vi har overvejet flere ting - blandt andet at hive fliser op og plante et par små træer op at en stor kedelig læ-mur, men vi har også overvejet disse Mobile plantekasser, som man ville kunne inddele terrassen i flere rum (og dele om igen efter humør) jeg synes virkelig de er flotte, men alt bliver altså noget begrænset af at vi slår stort set alt ihjel :)
Bedene er Herfra

søndag den 24. marts 2013

Lotus skål

Håber i har haft en god weekend, her har den stået på lagersalg og små projekter i hjemmet, blandet andet ophængning af mørklægningsgardiner (please sov en time mere baby) - ikke just værd at tage billeder af, men hvis i ligesom jeg, kunne tænke jer at vinde en fin fin fin Lotus skål så synes jeg i skal kigge forbi Tungelunden og være med :)


lørdag den 23. marts 2013

Lagersalg goodies

Vi var til muutos lagersalg - ja vi var der faktisk 2 gange, for første gang var der mega kø og jeg er ikke så god til alt for mange vilde lagersalgs-mennesker, så vi kørte ud og hyggede os og kørte forbi på tilbage vejen igen. 2. Gang var der ikke kø og de folk som står for det var virkelig flinke og det var ret stille og roligt :)

Fik disse ting til en ganske god penge, der var stadig mange ting tilbage og der bliver sat mere frem imorgen, så det kan godt betale sig at komme forbi der hvis man havde det i tankerne :) desværre var de all out for soft grid puderne, der skulle jeg nok have kastet mig ud i den første kø for at nå, nå jeg må bare spare op :)
torsdag den 21. marts 2013

Muuto lagersalg denne weekend

Muuto holder jo lagersalg denne weekend, er der nogen der ved om det er lige så crazy som hays? For så skal jeg ikke nyde noget :) jeg har tidligere været til både kahler og ok design og begge var helt stille og rolige, så jeg håber lidt det er det samme hos muuto?Pænt er det i hvert fald :)

onsdag den 20. marts 2013

Inspiration

Pt fanger mit blik ofte hvis folk har skønne bogreoler, og disse inspirationsbilleder er da mere end fantastiske :) det sidste er godt nok en cd-reol, men stadig virkelig fin :)

                                                                                                                                                                                 


Boligmagasinet 2008

tirsdag den 19. marts 2013

En lille ulden ven

Hos HvadBiertænker kan man vinde den fineste lille uldne ven, hvis jeg skulle være så heldig (thats newer ever gonna happen, når nu jeg har vundet den fine bog, vinder aldrig ;)..)skal han bo lige her -


Den er jo blå og kunne altså godt bruge lidt hyggeligt selskab, når nu den er til lillepigen :)Jaaii jeg har vundet..

... En mystisk lille bog på Superheltemors blog, bogen hedder genfærd og er skrevet af Dennis Gade Kofod og jeg glæder mig til at læse den. Holder af sære små bøger og kan blandt andet anbefale Anne B. Radges triologi berlinpoplerne, eremitkrebsene og lagde i grønne enge, hvis man skal bevæge sig ud over de sædvanlige bestsellers (som jeg altså også selv æder rådt).


mandag den 18. marts 2013

Imens vi venter på forår

Så sagde vi lige det var forår ik? Der er i hvert fald kirsebær grene på det "nye" sofabord. Vi har længe villet have dette bord, men det bliver tilsyndeladende ikke produceret af ikea mere og brugt priserne på dba har været herefter - men så fandt vi det heldigvis for nylig til en meget rimelig pris og slog til :)
Et lille glimt ud på vores terrasse, den er normalt lidt stor og kedelig (især i kraft af at vi ikke er havemennesker og slår alt ihjel) men det skal der laves om på i år - men hvordan? Indtil videre er den nu meget køn med sne på :)

søndag den 17. marts 2013

Inspiration

Disse billeder har jeg haft liggende i lang tid og har hver især inspireret mig i indretningen - skabene, billederne som er udformet som en slags polaroidfotos og den brune sofa som fungerer rigtig godt her på billedet (jeg er SÅ træt af vores i virkeligheden, men praktisk med barn og kat) og selvfølgelig alle bøgerne, elsker bøger :)

           


Jeg har desværre haft billederne liggende så længe, at jeg ikke kan huske hvor de er fra - hvis nogen ved det, så skriv endelig :)

torsdag den 14. marts 2013

Home pics

Rigtig god weekend :) vi får som sædvanlig en travl, men hyggelig en af slagsen, hvor vi skal se en masse dejlige mennesker :)


Hay lagersalg

Og imens vi er ved det, så er der hay lagersalg til Jyllandsfolkene, det er jeg temmelig misundelig på ;)


Muuto lagersalg

Så er det muuto der holder lagersalg og denne gang håber jeg på at komme med, da det er i weekenden og faderen kan hygge med lillepigen hjemme :) man kan jo altid håbe at der er en lille bitte soft grid pude til mig :)onsdag den 13. marts 2013

Give away


Nogen af jer kan måske genkende denne astrologi kalender fra mit indlæg omkring forskellige kalendre. Nu kan du vinde den her på bloggen :)

Du skal blot smide en kommentar til dette indlæg og være fast læser - enten via bloglovin eller via google. Skulle du have lyst til at dele konkurrencen, må du meget gerne, men det er intet krav :)

Jeg tror jeg ville hænge de 12 forskellige måneder op i hver deres ramme og hænge dem i 4 rækker af 3 - hvad ville du gøre med dem? Vinderen bliver trukket d.31/3-13.

tirsdag den 12. marts 2013

Sætterkasser so far...

Nå sætterkasserne til lillepigens værelse ser pt sådan ud... Hmm er stadig ikke helt tilfreds, men spørgsmålet er om jeg bliver det? :)

mandag den 11. marts 2013

Paller

For tid siden skrev jeg med Jeanette om at bygge ting ud af paller og om at mændene stejler fordi de ikke kan se bort fra at det engang har været en palle. Jeg fik sidste år overtalt manden til at et lille bitte hygge havebord på hjul og i år tror jeg måske jeg har fået ham overtalt til at bygge kasser til vores reol (ikke at vi har noget ragelse der trænger til at blive gemt væk, nej nej :)...) til legetøj, spil osv.  Men jeg faldt over denne side, wow der er jo nærmest ikke det man ikke kan bruge gamle paller til og måske er det, det visuelle udtryk der skal til for at overtale manden? Det er i hvert fald et forsøg værd :)

søndag den 10. marts 2013

Prints

Så kom mine prints endelig og forhåbentlig bliver de hængt op når manden kommer hjem (han har jo næsten heller ikke noget at se til med den bog reol... Hmm) indtil videre står de forhåbentlig i nogenlunde babysikkerhed i hyggekrogen :) Puderne er forresten syet af Lisbeth


Og ja vi har stadig en kæmpe julestjerne hængende, den er så hyggelig og vi mangler den helt rigtige hygge lampe til det hjørne (sidste år finden lov at hænge helt til juni...Hmm)