mandag den 25. marts 2013

Terrasse inspiration

Uhh så er det snart påskeferie til manden og vi glæder os :) nu er det jo noget koldt, men havde påsken været varmere havde vi helt sikkert brugt den hele i haven (som om!) men i stedet skal vi nu bruge den sammen med venner, familien og hinanden <3

I år har vi flere have projekter, vi skal blandt andet have ryddet forhaven og den skal være helt enkel. Vi skal bygge gyngestativ og sandkasse til lillepigen ud af gamle telefonpæle, har en helt klar ide til gyngestativet, det skal ikke være som det klassiske, men af 3 pæle, som jeg vil male sorte og plante en klematis op af - ved at der kun er 3 pæle, kan man bruge det til hængekøje også og det tænker jeg er så fint :)

Nå men terrassen er helt klart et projekt i år også. Vi har en kæmpe stor firkantet stenterrasse på ca 40kvm hvis ikke mere og den er altså ikke specielt hyggelig hvis ikke man har 20 personer til spisning, hvad vi sjældent har :) vi har overvejet flere ting - blandt andet at hive fliser op og plante et par små træer op at en stor kedelig læ-mur, men vi har også overvejet disse Mobile plantekasser, som man ville kunne inddele terrassen i flere rum (og dele om igen efter humør) jeg synes virkelig de er flotte, men alt bliver altså noget begrænset af at vi slår stort set alt ihjel :)
Bedene er Herfra

4 kommentarer:

 1. Et tip. Hortensia er en rigtig god (og smuk) plante/blomst som kan blomstre år for år og kun bliver større og flottere. Og så er den næsten umulig at slå ihjel, den kræver "kun" sollys og masser af vand. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for tip, men så skal det i hvert fald være i bed, da jeg har præsteret at tage livet af flere i krukker, synes nemlig også de er så fine :)

   Slet
 2. TAK for den inspiration! Nr. 2 billed fra neden er TOTALT mig! Jeg elsker mine pelargonier i teraottakrukker med patina...
  Men min favorit-ide er nok dit første billed med de store mobile kasser (den pinner jeg lige - tak) Og altså hostaerne som er SÅ flotte deri, ja dem KAN du ikke slå ihjel! (sagt af mig som OGSÅ har slået Hortensia ihjel...)
  KH NiftyByNehl

  SvarSlet
  Svar
  1. Hostaer? Hvis du lover at de ikke kan slåes ihjel, så er det måske vejen frem? ;) jeg har bestemt intet imod at ofre lidt ekstra penge på blomster, bukse, træer osv, hvis blot jeg kunne være sikker på, at jeg kunne holde liv i dem :)

   Slet