onsdag den 6. marts 2013

Bogreol in progress

Vi besluttede at bygge en ekstra reol ovenpå og det bliver SÅ godt. Det virker til at der er højere til loftet og det giver lige det sidste..
5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud, når det går helt op til loftet :) Sådan en reol skal jeg nemlig også selv have :D

  Har I selv lavet reolen eller er det noget købt??

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har købt Billy reolerne fra ikea, men som med alt andet i et gammelt hus, er gulvet/væggene helt skæve, så det er et større projekt og alt bliver skruet og boret fast, så der er ingen fortrydelsesret ;-) der var heller ikke højt nok til standard overreolen, så dem har manden måttet skære til - godt man er gift med en tømrer :-)

   Slet
 2. Og du er pædagog ikke? Det er lidt sjovt, for jeg er ved at læse til pædagog og min kæreste er også tømrer :p

  Er det så besværet værd med de reoler? For vi havde tænkt bare selv at lave det fra bunden, også fordi vores skal gå over døråbningen, men det kunne være vi skulle overveje de Billy reoler :)

  SvarSlet
 3. Og tak for billederne i øvrigt, betragter dem slet ikke som spam, det er bare godt med lidt inspiration :)

  SvarSlet
 4. Altså nu ved jeg ikke præcis hvor mange frustrationer det har kostet helt præcist, da manden tog dem med på job og lavede det sammen med en af hans medarbejdere i deres pause -så de var fine og færdige da han kom hjem :-P tror faktisk det værste er alle de skæve vinkler i vores hus og tilpasse reolerne efter det :-) Billy har også en "hænge-udgave" som i evt kunne bruge over døren? Vi sætter lister på ved alle samlinger osv, så måske i sidste ende det ville have været nemmere at bygge dem selv?

  Der er lidt sjovt, men egentlig giver det god mening med den kreative pædagog med de mange ideer og tømeren til at udføre dem :-)

  SvarSlet