mandag den 2. december 2013

Vi juler..

Og hygger på trods af sygdom, heldigvis ser det ud til at den lille fis er ved at være oven på igen (selvom det også har været hyggeligt at have hende hjemme hver dag :).. )

Jeg bad manden og barnet pynte op imens jeg bagte pebernødder - Frank så helt skræmt ud, men jeg lovede ikke at blande mig (som om jeg nogensinde ville kunne holde det) men elsker at det er skævt og knapt så korrekt (som jeg selv ville have gjort) så de har gjort det godt :) lærkegrenen er vi meget uenige om - Frank synes det er død fjollet med et halvt træ i stuen, jeg forstår ikke hvad han mener..  De bagte pebernødder var desuden gave nr 1 i Olivias pakkekalender til hendes bedsteforældre - det manglede bare, den forkælede unge :)4 kommentarer:

 1. Jeg er også fan af lærkegrene. Jeg har dog ikke været så heldig at få fat i en så stor gren, men har et par stykker i en case sammen med lidt gran. Hilsen Line.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bor tæt på en sti med mange lærketræer, så har haft den med hjem fra en gå tur og helt ærligt, så er den virkelig stor og folk gloede ret meget ;)

   Slet
 2. hep hep for mænd, børn og julepynt. Synes det ser max lækkert ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - det er i hvert fald hyggeligt, selvom det måske ikke er bo bedre ;)

   Slet