tirsdag den 17. december 2013

Gaver - konkurrence - et godt råd :)

Ville lige vise jer resten af de gode gaver jeg fik igår - de fine bellino krukker og en skøn kaf' maskine, så nu kan jeg lave rigtig latte - num num.. Det hjælper unægtelig også lidt på situationen uden søvn, jeg skal bare undgå de koffeinfrie kapsler ;)

Igår ville jeg have skudt endnu en lille konkurrence af stablen, men det nåede jeg ikke, men den kommer her - du har mulighed for at vinde disse skønne prints fra Pernille/posterbyb, alt hvad du skal gøre er, at følge bloggen på bloglovin og meget gerne smide en kommentar til hvor du køber dine kaffe kapsler og evt et godt råd til at lave den perfekte latte ;)


9 kommentarer:

 1. Jeg køber på kaffekapslen dk, modtager dem som regel rimelig hurtigt efter bestilling trods det at jeg bor på bornholm..men har fået fortalt at det også skulle være billigt fra tyskland, har dog ikke selv prøvet at bestille der..

  Held og lykke med maskinen og glædelig jul herfra :)

  Vil selvfølgelig også gerne smide et lod i puljen om de skønne prints :)

  SvarSlet
 2. Kan ikke lige se hvilken maskine det er. Her http://www.kaffekompagniet.com/shop/frontpage.html Har de altså de fleste mærker, så måske du kan finde din kapsel der. Og den allerbedste latte laves ved at opvarme og skumme mælken vha. damp. Men det er kun de færreste maskiner det kan det. Hvis der bruges mælkepulver, kan jeg dog anbefale at komme en sjat sødmælk i koppen også. :-)
  /Rikke

  SvarSlet
 3. Jeg drikker slet ikke kaffe så det er ikke mange kaffe kapsler jeg køber. Har dog en maskine til det når jeg får gæster og den kan også lave kakao og så køber jeg dem i grænsekioskerne :)

  SvarSlet
 4. Der er penge at spare, ved at købe kapslerne i tyskland. Ellers kan der købes nogle billigere mærker i bl.a. Aldi, som kan bruge til nogle maskiner :)

  Lækre prints!!
  signe_n_a(a)hotmail.com

  SvarSlet
 5. Deltager! :-)
  anna.k.eriksen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Kaffekapslen.dk køber jeg til min :) rigtig god service og hurtig levering :) Pøj pøj til alle i konkurrencen :) glædelig jul

  SvarSlet
 7. Jeg drikker heller ikke kaffe - men servererede et krus for min kæreste i morges med vand fra vores super smarte quooker - kaffe på ingen tid! :D

  SvarSlet
 8. Jeg er ikke en kaffedrikker, desværre.
  Men præmien er superlækker, jeg har en veninde, der ville være superglad for dem!

  malenematzen@outlook.dk
  www.malenematzen.dk

  SvarSlet