torsdag den 18. december 2014

God Jul

Til alle jer der stadig hænger på :)
Det er altså ikke planlagt på forhånd, sådan når min hjerne lige sætter ud en måned - men det har sin forklaring. Jeg har i fredags afsluttet neuropsykologi med et fint 12-tal og det forløb krævede altså lige al min energi og resterne gik til den lille familie ;) den sidste uge har vi holdt juleferie (ja jeg jeg starter job idag, når alle andre går fra ;) ..) vi har nået at bage pebernødder (som barnet synes var sjovt de første 5 min og så hang jeg selv på de sidste 200...!) været i Tivoli, holdt fødselsdag og manden og jeg har været i bio - tal om effektiv juleferie :)

Som jeg har givet indtryk af de andre år, er jeg en ren Gertrud Sand når det angår jul - jeg elsker det og elsker hyggen. Personligt forstår jeg ikke hjemmene med børn, hvor der ikke findes en reel nisse. Jeg ved det deler vandene, men herregud, kunne december ikke være den måned hvor vi lagde hverdags æstetikken væk og bare hyggede igennem? Om ikke andet så bare for børnenes (og min skyld) ;)

I får lige et lidt billede tungt indlæg - bare for at opveje min dårlige samvittighed for manglende indlæg ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar