tirsdag den 4. november 2014

En insta-update


Selvom det er fesent at bruge instagram billeder, så tænker jeg det alligevel er bedre end ingenting :) jeg skal være ærlig og sige, at jeg har givet de online medier en gevaldig tanke den seneste tid. Jeg har nedprioriteret bloggen og opdateret hverdagen og det har været fantastisk. Jeg har sågar givet det tanken, om man overhovedet kan kalde det en blog, når den bliver opdateret så sjældent, men er kommet frem til, at jet faktisk er helt okay, at det kun bliver når tiden og overskuddet er der. Det er jo min hobby, jeg skal hverken tjene penge eller leve op til andres krav, i forhold til hvor meget og hvor lidt der skal opdateres, så håber jeg bare at der stadig er nogen som læser med når lysten rammer :)

Nå men et par billeder fra hytten, så tager vi snakken om, at jeg har sletten facebook og instagram appen på min Tlf en anden dag, ikke at jeg ikke må eller vil logge på, det skal bare være et bevidst tilvalg og ikke en distraktion for hvad der virkelig foregår :)
2 kommentarer:

 1. Lyder da som en fornuftig prioritering. At være på hele tiden kan tage pippet fra en. Jeg har for nyligt besluttet ikke at være på Instagram 2-3 gange om dagen mere. Går der 2-3 dage imellem går det nok også alligevel. Og så må jeg kun læse mails 2 gange om dagen. Om morgenen og tidlig eftermiddag. Kommer der mails efter kl. 15.00-16.00 bliver de først læst næste morgen. Det gør noget godt for mig kan jeg allerede nu mærke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en knald god prioritering mht mails. Jeg ved det er en faldgrube for mange (inkl mig selv) og det er en tidsrøver. Jeg er blevet meget bevidst om hvad det røver tid fra. Alle børnefamilier råber i bund og grund på mere tid til hinanden og hvis man nu ikke kan gå ned i tid eller andet, så må man kigge på de såkaldte tidsrøvere og prioritere :)
   Det der gjorde udslaget, var da vi på mit psykologi studie, diskuterede at man idag ser børn og unge fra helt normale og velfungerende familier, med tilknytnignsforstyrrelser - tit fordi børnene møder voksne, som altid lige skal have opmærksomheden fra Tlf først, før de kan se børnene i øjnene.

   Slet