tirsdag den 23. september 2014

Vil du med hjem og se mit soveværelse?

Høhø... :) idag skal vi på rundtur i soveværelset - det er ikke specielt stort, men synes vi har fundet løsninger, som er ret fine og gør det lidt lækkert alligevel :)
Vi har jo malet bagvæggen blå, vi havde tapet i huset og det synes vi fungerede så godt, at vi valgte en mørk farve til det nye soveværelse også. Vores skab er 3 elementer af bestå fra ikea og sidst men bestemt ikke mindst, så er der mit step-in som jeg elsker. Nu siger jeg mit, men faktisk fylder mandens skjorter og jakkesæt langt over halvdelen, har bedt ham om at sortere, men synes ikke rigtig der sker noget ;)


8 kommentarer:

 1. Hvor er du sej til at indrette! Lækre detaljer og jeg har samme problem med mit... Vores... Walk in closet - min kærestes tøj fylder også mest ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak skal du have - det betyder meget når det kommer fra dig :) håber i trives godt i den lille familie, det lader det til :)

   Slet
  2. Og hvad sker der egentlig for at de herrer fylder mest? Troede der var noget som var forbeholdt som vores domæne ;)

   Slet
 2. Suuuuper flot blå farve! Hvad hedder den? Hvor er den fra? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia - tak skal du have og det bedste er, at den er faktisk endnu bedre i virkeligheden, der den støvet blå-grå :) malingen er fra flügger og farvekoden er 3477 :)

   Slet
 3. Uff nej, jeg står til at skulle flytte i hus i næste uge og manden min har svoret at walk in skabet (rummet) er mit.....mon han holder det?...Kan have mine (bange) anelser efter at have læst dit indlæg samt Jeanettes kommentar....Men kvinder; det må betyde at VI må shoppe mere TØJ eftersom der er ikke er nok til at fylde det op!.....Hvem sagde kvindelist!?

  // Rikke //
  Mit element

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Rikke du har helt ret, de er ved at overtage vores enemærker ;) jeg tænker dog at der er flere kategorier i forhold til mit tøj og mandens jakkesæt (som han måske bruger et af, én gang om året....!) og skjorterne skal jo bare hænge.. Satser på det er det (og på en kæmpe shoppetur snart) ;)

   Slet
  2. Hehe, jeg shopper allerede meget mere end ham - problemet er vidst bare, at jeg samtidig skiller mig af meget mere tøj - han har jo nærmest tøj helt fra hans konfirmation :p

   Men jeg burde have haft mine bange anelser allerede fra starten af - for det var sgu ham der foreslog vi skulle have et Walk-in.. Hmm...

   Slet