mandag den 18. august 2014

Her går det godt

Og stærkt - det seneste stykke tid har stået på nærmest døgndrift arbejde i lejlighed eller det rigtige arbejde (damn you voksenhed) men udover det, så er jeg startet på min diplom uddannelse i pædagogisk psykologi og det er fantastastisk. Vi flytter på lørdag, søndag håber jeg at nå forbi design trade, hvor kreavilla har lovet at holde mig i hånden (og forhåbentlig sparke mig over skinnebenet når jeg siger noget pinligt...)

Derfor får i de seneste billede updates fra instagram, det giver et meget godt billede af, at det hele måske går lidt stærkt og er lidt kaotisk :) men det bliver godt godt godt og vi glæder os :)Og mig i en nøddeskal....


Vores kommende soveværelse in proces
Denne lampe er bestilt hos Paustian, man får 20% som kortkunde til og med på søndag - bare et lille tip, hvis du som jeg, heller ikke kan overskue lagersalg med optil 70%. 


2 kommentarer:

 1. herlig indlæg.
  og det ser rigtig spændende ud dét dersens bedroom in progress :-)

  // Rikke //
  Mit element

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke - undskyld jeg ikke har svaret før, men skæbnen ville, at der først var internet i lejligheden idag - dét er til gengæld også en glædelig nyhed ;) jeg glæder mig meget til at vise flere billeder, men jeg tænker det er så uromantisk at bo i en papkasse ;)

   Slet