torsdag den 9. januar 2014

Hverdag

Imens alle andre render på messe og ser hvad vi skal investere i det næste år, så starter vores år helt lav praktisk med noget så spændende som madplaner - long gone er de late Night candle dinners og den impulsive frihed - nu erstattet af fiskefrikadeller og pastaskruer (ja for det er åbenbart det eneste der passer den lille dame... Altså den ene dag, den næste kan det være noget helt andet...!) nå men lige dele praktisk, lige dele økonomisk, har vi forsøgt at skabe mere struktur i vores hverdag og derfor tog det mig ikke mange split sekunder at bestille denne wallsticker, da Camilla Marie fra homesick tippede om den. Den kom ganske få dage efter og pryder nu vores køkken. Den har et kæmpestort ansvar, da vi er nogle rodehoveder og vi håber den tager det meget alvorligt.. Man kunne have sine tvivl, da h'et efter ganske få timer faldt ned og det blev til en "tis week" istedet, men om det er kvaliteten eller vores knap så pæne duttede filt, er altså ikke til at vide og til 30kr, fungerer resten fint :) vi har desuden købt en klemme til det sidste felt uden dag på, så man f.eks. kan hænge vigtige sedler fra vuggestuen op så ikke de ender glemt på bunden af en taske..... :)
2 kommentarer:

 1. spændende med planlægning. kan godt lide at planlægge; om det er bryllup, min madplan eller en lille hygge-aften, så er jeg klar med små sedler.......hvis det så handler om at føre det hele ud i livet, er det en anden historie :(

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg ville ønske jeg var sådan - kan godt lide struktur, bare ikke når den er tvungen - er meget impulsiv og bliver nemt revet med, det duer bare ikke mere - så jeg øver mig i at blive voksen og ansvarlig ;)

   Slet