torsdag den 16. januar 2014

Genbyg blog

Kan i huske da vi satte et gammelt vindue i vores væg imellem stue og køkken? Vinduet var købt hos genbyg (som er det mest fantastiske sted, for folk med kreative påfund og hænderne skruet godt på) herhjemme er det mig som er opfinderen og manden der som oftest udfører projekterne - med mindre det handler om maling :)

Nå men vores vindues projekt er kommet på genbygs blog som inspiration - har i lyst til at læse (eller genlæse) mere om vores projekt om mere lys i den gamle 70'er hule, kan i gøre det herher og her :) vi mangler stadig det ønskede ovenlysvindue og gibs lofter, men altså Rom blev ikke bygget på en dag og det kommer nok... En dag når vi har vundet i lotto ;)

4 kommentarer:

 1. Tillykke Mette - hvor er det flot!!!!!
  Og super, super god ide. Lys er vigtigt og det har I virkelig formået at løse på en genial måde.Tillykke, tillykke :-)
  Rigtig god weekend.
  Kram Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også virkelig glade for det og det fungerer jo lidt ligesom en slags kunstværk (måske lige at overdrive den, but you get the point) :))

   Slet
 2. Sådan. Ser virkelig super godt, rigtig god ide.

  Hvis du bliver træt af den Andy warhol plakat (hvilket man nok ikke lige gør) må du endelig sige til. Træls man kun kan købe den på museumet, har ikke lige planer om at skulle til Sverige:-(

  Simone/medvingerbagud.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Simone - undskyld mit sene svar, men tusinde tak for din kommentar - faktisk har jeg solgt den ene af mine Andy Warhol, den anden bliver pt boende ;)

   Slet