fredag den 31. maj 2013

Pallesofa in use

Så er det også sidste omgang med den pallesofa I promise :)
Ville bare lige vise jer den i brug - se venligst bort fra ukrudt osv ;)


Pallesofa update

Sådan ser den altså ud pt (uden madrasser godt nok) og i tænker måske at der ikke er sket meget og ganske rigtigt, for har tiden og vejret, været til det, har vi blot smækket madrasserne på og nydt livet :)Det sidste billede, er af det Pallebord, jeg lavede sidste år, det er ca sådan jeg regner med at pallerne ser ud, når jeg engang er færdig - altså lidt slidt af vind og vejr og grålige.. Så mangler vi bare en masse puder, tæpper og at vejret holder (for evigt tak!)

torsdag den 30. maj 2013

Home pics

Et par detaljer fra hverdagen - blandt andet min nye skønne stage fra KreaVillas webshop Decovilla. Jeg håber sådan at kunne deltage i en af de fremtidige workshops, for man kan vel ikke fejle helt i det kreative, hvis man er under kyndig vejledning eller? :)

Denne er kommet frem igen, den gør mig glad i låget - men vi har holdt pause, da jeg har været vanvittig god til ikke at spise slik de sidste mange måneder, det er så et overstået kapitel nu :)Man må gerne låne barnets dybe tallerken, til sig selv ikke? Altså hun bruger jo også en masse af mine ting :)
onsdag den 29. maj 2013

Book en Berliner

I år er jeg rent faktisk så heldig, at skulle til Berlin 2 gange - med arbejdet og med den lille familie. Jeg glæder mig og tænker at det bliver to vidt forskellige rejser, meget spændende :) jeg læste på emmasdesignblog, at hun havde booket en lokal, til at vise rundt og det tiltaler mig rigtig meget, til når vi skal afsted med familien. På Plusoneberlin kan man skrive lidt om sig selv, sine interesser osv og så bliver der så vidt muligt udvalgt en ekspert, som viser en, ting som man helt sikkert ikke ville have set ellers - nogen ting kan man bare ikke læse sig til i "turen går til Berlin" ;) jeg må indrømme, at jeg er temmelig hooked :)

Har i nogle anbefalinger? Eneste krav er, at tingene helst skal kunne foregå i lillepigens tempo - dvs ingen svingture til auschwitch, selvom vi voksne ville finde det nok så spændende.. Tiergarten er selvskrevet og ellers bare en masse hygge og muligvis et par lokale legepladser :)

søndag den 26. maj 2013

Der er sket noget..

.... i ens liv, når man bliver mere høj af en tur i byggemarkedet, end en tur på strøget.. Sådan konkluderede min veninde og jeg på facebook her til aften og det er jo ganske rigtigt..

For nylig var jeg helt høj over, at have stor-shoppet legehus og gyngestativ..tja man er jo blevet ældre  :) Iweekenden var vi i genbyg i Kastrup, fantastisk sted med virkelig mange gamle byggematerialer osv -tjek evt. deres Hjemmeside, men helt sikkert et besøg værd. Jeg har i hvert fald konkluderet, at vores næste hus, skal være bygget af genbrugsmaterialer og have levende tag (tja muligvis en dårlig ide, når nu vi ikke engang kan gro kaktusser her hjemme :)...)

Vi købte dette, kan i gætte hvad vi har af planer med det?fredag den 24. maj 2013

Blog inspiration

En blog jeg bliver jævnlig inspireret af er CREATECPH som er drevet af Katharina Berggren. Katharina viser gerne billeder fra hendes hverdag og har total gennemført stil. Udover bloggen, driver hun også en Webshop, hvor hun sælger skønne prints og illustrationer. Jeg er helt vild med headpiece collage :)
torsdag den 23. maj 2013

Hverdags glimt

Nøj hvor går tingene stærkt i den virkelige verden (nej barselsboblen frister dog stadig ikke endnu) meeen vi kan godt mærke, at den lille er startet i vuggestue og er generelt kronisk forkølet + alt muligt andet hun rager til sig. Jeg arbejder jo døgn og vi har gode bedsteforældre der kan hjælpe os, men det lugter lidt af skifteholdsarbejde pt, derfor den meget ringe opdatering - pt består hverdagen af passe barn, arbejde og sove og så forfra igen. Men men jeg har tømt helsekosten for div boozt og dråber, så nu regner jeg selvfølgelig med at hun er frisk og rask, til hun er mindst 7 år ;)

Derfor står det altså også sløjt til med husprojekter - men vi har da fået rejst et mini hus til lillepigen :) jeg regner med at male huset sort, så det passer til et gyngestativ der forhåbentlig kommer op ved siden af i weekenden :)
Koffein og sovende barn, er helse for sjælen disse dage ;)lørdag den 18. maj 2013

Køkken inspiration

I vores hus, har de engang i slut 90'erne desværre skiftet det originale køkken ud med et meget kedeligt laminat - vi har heldigvis fået hevet overskabene ned, men jeg tænker at male underskabene og muligvis i en vild farve? Jeg var i hvert fald helt vild med det i pink, men er nu også faldet over dette fantastiske i gult (måske jeg er lidt ovre min sort/hvid periode? Eller også er det på grund af foråret, men så kan det jo males over igen :)....)
Billeder fra boligmagasinet

mandag den 13. maj 2013

Pallesofa på terrassen

Hele weekenden har stået i et-års fødselsdags tegn, det har været skønt, hyggeligt og udmattende med alt det festivitas :) imorgen kommer vores fødselsdagsgaver til lillepigen, et gyngestativ og det fineste lille legehus, som røg med da der var et godt tilbud, det glæder vi os rigtig meget til at få sat op. Vores lille pige er bestemt ude-menneske og elsker at være med over det hele - heldigvis..

Vi har længe haft paller stående, til et sofa projekt på terrassen og idag fik vi startet lidt op på det, her er et par billeder - se venligst bort fra ukrudt og grimme mursten (og skulle du have lyst til, at komme og pudse vores hus, er du mere end velkommen ;)..)


Vi nåede lidt længere, men skal lige slibe lidt, bejse dem i en svag grå (så det ligner de har stået der forevigt) og rykke lidt rundt på resten af terrassen, så får i billeder af det endelige resultat :)

søndag den 12. maj 2013

Genbrugs jagt

I sidste uge var jeg på genbrugsjagt, jeg kom blandt andet hjem med en gammeldags madkasse, som jeg overhovedet ikke ved hvad jeg skal bruge til, men flot er den (forslag modtages gerne) men jeg fandt også tid til at savle over denne daybed - havde der blot været 2, havde jeg hapset dem med det samme)Og denne fantastiske skænk, men vi har desværre intet sted til den :(
onsdag den 8. maj 2013

Ny lyskæde

Jeg har omsider udskiftet julestjernen i hyggehjørnet, med en lyskæde. Synes den giver samme hyggelige stemning, som stjernen og en alminde lampe ville ikke helt kunne gøre det samme. Kæden er købt her. Den er set mange gange før, but why fix it, if it ain't broken :)

Vi skulle forresten have været igang med vores Palle sofa på terrassen i weekenden, men hele familien lå syge, så ingen opdatering der. Muligvis får vi tid i de kommende dage, men det er slet ikke sikkert, eftersom vi har travlt med at puste balloner, diverse fødselsdags ranker og glimmer - nogen fylder nemlig et år på fredag og det er en fest (i hvert fald for forældrene) :D


fredag den 3. maj 2013

Spammer

Kender i de der irriterende typer, der har alt for meget tid (læs: barsel) og de bruger den på, at delle alt med alle inde på facebook? Ja? Det er mig...

Som tidligere nævnt, vinder jeg aldrig noget - men efter at have købt mig en lykke flamingo (jo den er god nok) har jeg altså været en helig kartoffel og vundet denne super fede jakke fra minus :) lucky me - især fordi nu kan jeg forsvare alt det "deleri" :)Billede er lånt herfra

onsdag den 1. maj 2013

Bad taste anno 90'erne?

Nogen hævder, at jeg skulle være okay til at indrette - andre vil bestemt mene det modsatte, særlig taget mine nyeste køb i betragtning. Så uden nærmere præsentation er de her: Flamingo Franz og kunstig oliven træs-duttelut (jf. mine tidligere beretninger om, at slå diverse planter ihjel - denne holder, i hvert fald til jeg er træt af den)


Jeg er dybt forelsket i Franz og det er min datter også (JA havde hende med i fakta, skulle bruge en undskyldning overfor undrende fremmede blikke, men selvfølgelig er det da det mest naturlige, at hive en 90cm pink plastik fugl med hjem, så længe man har et barn på armen)