mandag den 13. maj 2013

Pallesofa på terrassen

Hele weekenden har stået i et-års fødselsdags tegn, det har været skønt, hyggeligt og udmattende med alt det festivitas :) imorgen kommer vores fødselsdagsgaver til lillepigen, et gyngestativ og det fineste lille legehus, som røg med da der var et godt tilbud, det glæder vi os rigtig meget til at få sat op. Vores lille pige er bestemt ude-menneske og elsker at være med over det hele - heldigvis..

Vi har længe haft paller stående, til et sofa projekt på terrassen og idag fik vi startet lidt op på det, her er et par billeder - se venligst bort fra ukrudt og grimme mursten (og skulle du have lyst til, at komme og pudse vores hus, er du mere end velkommen ;)..)


Vi nåede lidt længere, men skal lige slibe lidt, bejse dem i en svag grå (så det ligner de har stået der forevigt) og rykke lidt rundt på resten af terrassen, så får i billeder af det endelige resultat :)

4 kommentarer:

 1. Sikke et skønt projekt, det skal nok blive godt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg :) og så må det selvfølgelig gerne blive godt vejr, så vi kan slænge der :)

   Slet
 2. Tillykke med mindste :-) og super fedt projekt, hvor har I skaffet paller? Har selv planer om det samme, mem har kun madrasser pt ;-) kom endelig med en update på projektet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mand har haft nogle med hjem fra job, som de ikke brugte mere. Men ellers så jeg på min cykeltur en dag, at flere steder i vores lokale "industri kvarter", stod de til gratis afhentning, måske det var en ide? :)

   Slet