onsdag den 29. maj 2013

Book en Berliner

I år er jeg rent faktisk så heldig, at skulle til Berlin 2 gange - med arbejdet og med den lille familie. Jeg glæder mig og tænker at det bliver to vidt forskellige rejser, meget spændende :) jeg læste på emmasdesignblog, at hun havde booket en lokal, til at vise rundt og det tiltaler mig rigtig meget, til når vi skal afsted med familien. På Plusoneberlin kan man skrive lidt om sig selv, sine interesser osv og så bliver der så vidt muligt udvalgt en ekspert, som viser en, ting som man helt sikkert ikke ville have set ellers - nogen ting kan man bare ikke læse sig til i "turen går til Berlin" ;) jeg må indrømme, at jeg er temmelig hooked :)

Har i nogle anbefalinger? Eneste krav er, at tingene helst skal kunne foregå i lillepigens tempo - dvs ingen svingture til auschwitch, selvom vi voksne ville finde det nok så spændende.. Tiergarten er selvskrevet og ellers bare en masse hygge og muligvis et par lokale legepladser :)

3 kommentarer:

 1. Legepladsen Kiezkind på Helmholzplatz i Prenzlauer berg er genial til små børn - og deres forældre. Har i al beskedenhed skrevet om andres tips til børneferie her: http://suzettefrovin.com/2012/07/04/bornevenlig-storbyferie/ Har været i Berlin siden, og de holder stadig... God tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej det var lige nøjagtig sådanne tips vi havde brug for både cafe og friluftsbad er noteret på to do listen :) et praktisk spørgsmål - ved du om bogen er på engelsk? For skal godt nok en del år tilbage, for at støve mit skole tysk af :)

   Slet
 2. Det er jo helt perfekt :) det vil jeg straks læse og suge alle fif til mig :)

  SvarSlet