torsdag den 23. maj 2013

Hverdags glimt

Nøj hvor går tingene stærkt i den virkelige verden (nej barselsboblen frister dog stadig ikke endnu) meeen vi kan godt mærke, at den lille er startet i vuggestue og er generelt kronisk forkølet + alt muligt andet hun rager til sig. Jeg arbejder jo døgn og vi har gode bedsteforældre der kan hjælpe os, men det lugter lidt af skifteholdsarbejde pt, derfor den meget ringe opdatering - pt består hverdagen af passe barn, arbejde og sove og så forfra igen. Men men jeg har tømt helsekosten for div boozt og dråber, så nu regner jeg selvfølgelig med at hun er frisk og rask, til hun er mindst 7 år ;)

Derfor står det altså også sløjt til med husprojekter - men vi har da fået rejst et mini hus til lillepigen :) jeg regner med at male huset sort, så det passer til et gyngestativ der forhåbentlig kommer op ved siden af i weekenden :)
Koffein og sovende barn, er helse for sjælen disse dage ;)4 kommentarer:

 1. Så fint et lille hus :-) og puha ja sygdom er så træls (og havde lykkeligt glemt hvor mange sygedage de får når de starter).
  God bedring i det lille hjem, og så håber jeg helsedråber mm holder alt sygdom på afstand, herhjemme kører vi stadig på dråber fra biostrath vinteren over for at tage det værste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan også være at det bare er sådan lige når de starter og vi har været nogenlunde forskånet indtil da, synes bare det er helt vildt :) det er lige nøjagtig biostrath og så nogle mælkesyrebakterier, som skulle være helt fantastisk (jeg håber til den pris ;) ..) også skal hun have lagt dræn i det ene øre om 4 uger, så vi krydser alt hvad vi kan :)

   Slet
 2. Uhh, det lyder ikke specielt rart. Men heldigvis kommer man langt med kaffe ;) Det er benhårdt med sådan en syg lille én - håber det snart går bedre og at du kan få lidt luft igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis en god mand, som bestemt tager sin del, når han står alene med hende om aftenen og egentlig er vi nok meget heldige at vi kan "dække hinanden ind" fordi jeg arbejder på den måde :) og så må vi sove når vi bliver lidt ældre ;) min mor sagde ganske klogt, at der kommentere tidspunkt hvor man kigger tilbage og ikke kan huske helt hvordan man fik det til at hænge sammen, dvs at det der er håb endnu ;) og skal man stedet. Fra den positive side, så får vi begge set en masse til den lille disse dage og det er jo aldrig skidt :)

   Slet