lørdag den 3. januar 2015

Rigtig godt nytår

Håber alle er kommet ind i det nye, på præcis den måde de ønskede det :) På en eller anden måde, synes jeg tit at januar er hele årets mandag, aner ikke hvorfor, men den er på en eller anden måde lidt tung at komme igang med?

Selve nytåret blev fejret med de 2 hovedpersoner i mit liv, dét var skønt :) fantastisk mad, ro, hygge og afslappethed - hvilket i den grad har været en mangelvare i 2014, så håber det er sigende for det nye år :)

Bevares vi havde alle pænt tøj på og generelt gået all in på fejring, men da jeg fx gav alle vores glas til genbrug da vi flyttede, da jeg konkluderede at vi ikke var voksne nok til at drikke af vinglas (de få gange om året de er i brug) blev det altså ikke et helt galla bord. Desuden var m&ms en del af bordpynten (selvfølgelig) Det er i bund og grund nok kendetegnende for hvordan vi (jeg) fungerer bedst ;)

3 kommentarer:

 1. Det ser nu stadig super godt og hyggeligt ud, trods manglen på vinglas. ;) Hvis det kan trøste så har jeg fire af slagsen, købt i Fakta til en 5er pr. stk. og KUN fordi jeg sommetider har mine bedsteforældre på middag, og de drikker vin. De er i brug måske 5 gange om året. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød 😉 jeg ville bare have købt nogle festlige hverdagsglas, men manden virkede lidt trykket over det, så måske jeg ender mig med at bøje mig ;) problemet er, at jeg ikke gider opbevare dem i årets resterende 360 dage:)

   Slet
 2. Åha, hvordan tror du jeg havde det, da min kæreste fik 30 vinglas i fødselsdagsgave 😳

  jeg har bedre ting, som kunne stå i vores køkkenskabe...

  SvarSlet