torsdag den 17. juli 2014

Altan inspiration

Når vi flytter, får vi verdens dårligst indrettede altan med i købet - dog får vi altan og skal derfor overhovedet ikke brokke os :) Men altanen er 110 bred og 430 lang, ikke det nemmeste at udnytte til lidt af hvert. Vi er så heller ikke enige om hvad der ville være bedst at have derude og det gør det ikke just nemmere - jeg er ude i enten noget praktisk man kan spise aftensmad ved eller noget lounge med slænge stole, manden vil gerne have en sofa derude, som man kan slænge sig i, jeg er bare bange for at det "tager" for meget af pladsen. Undervejs i min søgen, er jeg dog faldet over dette skønne bord, med tørresnor under - jeg kan dog hverken finde pris eller forhandler og inden jeg skriver til holse og wibroe, skal vi nok helst blive enige om hvordan der skal se ud :)
Se mere omkring bordet her

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det bare vildt fedt og smart det bord! Sådan et kunne jeg godt bruge på vores altan. Hvis du finder pris og forhandler, så må du endelig poste det på bloggen, så vi måske er flere der kan nyde godt af det fantastiske tip! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nok :) er også helt vild med bordet selv ;)

   Slet
 2. Nu er det efterhånden længe siden du har poster og jeg faldt helt tilfældigt over din blog, så jeg ved intet om hvorvidt du er videre eller ej ;-) men! Såfremt du stadig søger det må jeg nok desværre meddele at det ikke produceres. Så vidt jeg ved er det to arkitektstuderende der har lavet det som studieprojekt og vundet FSC design Award .meningen var at IKEA købte rettigheden til at producere men det gik vidst i stå. Desværre. (Jeg kender selv en af designerne idet jeg selv læste på arkitektskolen denganf, så tror min viden er rimelig solid ;-) )

  SvarSlet