søndag den 13. april 2014

Vores hjem i BoligLiv

... Nu skal vi tale om noget meget sjovere - nemlig at vores hjem er i BoligLiv som udkommer på tirsdag :) 8 (f...cking) sider gider de bruge på vores gamle hjem i udkantsDK - dét er sejt :)
Det er rent tilfælde at det udkommer nu samtidig med vores salg, da boligreportagen blev lavet sidste år (Olivia fylder jo som sagt 2 om under en måned og manden er knap så meget leder mere) og selvom der er sket en hel del siden, såsom nyt tag og ny forhave, så synes jeg det er skønne billeder og jeg skal nok lægge alle sammen på, på et tidspunkt - indtil videre får i lige et uddrag. Og ja andre mennesker havde nok haft deres børn og mand med, men vores kæmpe kat (mini-mis) var altså super Star den dag ;)
4 kommentarer:

 1. Skøn reportage (ser det ud til) og hep for at tage katten med. Hvem kan ikke lide sådan en fin stor kat? :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa det var i sandhed hans 15 minutes of Fame ;) og det var en sjov dag :)

   Slet
 2. Jeg skal huske at have købt bladet - hvis ikke det er for sent? Hvordan kan det egentlig være, at I kom med i bladet? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jeanette - ja tiden suser afsted på barsel :)
   Mette Helena fra retro villa søgte boliger til boligreportager, så de var her sidste år og tog nogle skide gode billeder og så var spørgsmålet bagefter om de kunne få solgt den til nogen. Heldigvis bed boligliv og det norske kk living på ;)

   Slet