fredag den 11. april 2014

Når drømmehuset skal sælges...

Jeg har jo nævnt, at hverdagslivet fylder meget herhjemme pt og vi har taget en beslutning om at sælges vores drømmehus og det gør ondt. Ikke så meget murstenene og det materialistiske, men drømmene som huset er købt med. Det har værelser til en hulens masse børn, det ligger på den rigtige side af vejen,i forhold til at Olivia selv ville kunne cykle i skole senere hen osv osv. Men pt har vi bare ikke råd til disse drømme. Min mand går hjemme (hedder det arbejdsledig på den fine smarte måde?) og selvom jeg arbejder døgn, så kan jeg godt afsløre, at man hverken bliver tyk eller fed af en pædagoglønning og dagpenge. Så står du og mangler en fantastisk nyistandsat villa i udkanten af Køge, eller kender du nogen som gør så kig endelig her
Og når det så er sagt, så mangler vi jo en bolig i den anden ende - så kender du nogen eller hører om en billig 3 værelses lejlighed, rækkehus eller lign i Køge, så sig endelig til <3

8 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det et skønt hus I har. Kan godt forstå at det gør ondt at sælge, når det nu er drømmen. :( Men er der noget jeg har lært gennem de sidste år, så er det at selvom mørket falder på, så kommer der også et lys i den anden ende. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret og pt er der for mange menneskelige omkostninger, ved konstant at ligge med r..ven i vandskorpen, så det er okay - der er bare lige nogle kameler som skal sluges :) tak for din søde besked :)

   Slet
 2. Å ÆV. Tror da lige jeg så dit hus i Boligliv i går. Så fint og personligt. Og så skal I sælge. Jeg synes altid at det gør ondt at sælge (har prøvet det alt for mange gange efterhånden). Det er drømme man giver slip på og det er ok at være i en slags sorg. Alligevel har Eeyorenyk ret at sidde i et hus der er for dyrt dur ikke og man får det helt sikkert bedre når der bliver mere luft i budgettet. Held og lykke med salget og med at finde et andet dejligt sted at bo senere. Med dit talent for indretning kan det jo kun blive godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er total ambivalent - boligreportagen blev lavet for et år siden (Olivia bliver 2 ;) ...) og på den ene side er det jo perfekt at den kommer nu, på den anden side er man jo også bare glad for sit hus ik? :)
   Jeg tror det bliver rigtig godt for os alle, at sidde billigere, det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om og heldigvis kan man få nye drømme - vi skal bare lige nå dertil ;) tusinde tak for dit søde svar :)

   Slet
 3. Nej, hvor var det trist at læse. Øv, øv, øv med den dumme, dumme finanskrise :-( Sådan et flot hjem I har fået og så mange kræfter I har lagt i det. Jeg krydser fingre og håber på det BEDSTE FOR JER. Er sikker på at med JERES EVNER bliver næste bolig også et drømmehjem :-) Ingen tvivl om det.
  Knus Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jeanette.
   Ved ikke hvorfor jeg har overset din kommentar - det må du undskylde. Hvor er du sød, der sker jo det, at når nogen drømme ikke kan lade sig gøre, opstår der nye istedet og heldigvis. Vi har købt en lejlighed tættere på byen og vi glæder os meget til at rykke videre, selvom det selvfølgelig bliver vemodigt at flytte fra huset, så åbner det bare andre døre :)

   Slet
 4. Hej Louise - jeg har en andelsbolig til salg på Amtsskrivervej i Strøby - 108 kvm, lille have, 1. sal med 3. værelser og bad/toilet. Stueetagen med stue, åbent køkken, gæstetoilet og entre.

  Pris for boligen: 20.000 kr. Husleje 5600 kr ekskl. fællesudgifter.

  Kan kontaktes på mail: rgm@regionsjaelland.dk

  Kh. Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke - det var da billigt :) og tak for din besked - vi har dog købt en lejlighed i Køge istedet, da vi så kan spare bil og være lidt tættere på byen :)

   Slet