onsdag den 7. august 2013

Projekt mere lys i stuen...

Vi har en meget mørk spisestue, da vores "dagligstue" er en senere tilbygning og da de i sin tid har bygget den på UDEN at tænke på lysindfald - eller også var de bare glade for at bo i huler i 70'erne :) jeg har også tidligere nævnt, at jeg ikke trivedes så godt med det mørke rum, så vi har skudt projekt mere-lys-i-stuen igang. Første punkt, er et gammelt vindue i den væg, som manden i sin tid synes vi skulle vælte, men nej nej det kunne der ikke være tale om (har de senere par dage skældt manden ud, for ikke at have slået i bordet og sagt "men det gør vi" ;) .... Stakkels mand :) ....) ingen tvivl om, at det ville give fantastisk lys, men nu er der desværre en radiator og lagt gulv uden om.

"Vi" skar derfor hul i væggen igår og vinduet sidder der da også idag, men venter lige med at vise billeder, til det er helt færdigt. Der er ingen tvivl, på trods af gråvejr og dårligt naturligt lys her til morgen, er der allerede meget mere lys i stuen - skøøønt :) drømmen om ovenlysvinduer, lever stadig, man kan kun håbe når der alligevel skal laves tag :)

Billederne virker meget mørke, men det er med vilje, at de ingen redigering har fået, for at få de mest optimale før og efter billeder - og ja så mørkt er der faktisk i spisestue delen, selv på en solskinsdag, som igår.


Den glade håndværker :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar