fredag den 2. august 2013

Ønsker..

For tiden kører der på instagram en "leg" hvor man viser sine ønsker - ingen har spurgt mig endnu, så nu viser jeg bare mine ellers så beskedne ønsker her på bloggen ;)

Pt ønsker jeg mig virkelig meget en færdig forhave - dette bliver der arbejdet på, indtil da ligner det en mark...Mit højeste ønske er klart et tag med lækre ovenlys vinduer - som betaler og lægger sig selv <3Dernæst et hegn rundt om vores have, det vi har nu, er temmelig udslidt, måske til næste år? Dette er fra terrassen - mere af det - mindre af de meget grimme krukker, som jeg ikke kan overtale manden til at smide ud..Til slut ønsker jeg mig dette fantastiske "lys bogstav" fra Lotta Agatons butik - dette ville gøre sig noget så yndigt på vores mørke væg i spisestuen :)2 kommentarer:

 1. Skønne ønsker :-) håber lidt af dem kan komme i "hus" inden for en overskuelig tid..
  Mht til krukkerne så "glem" dem ude i frosten til vinter, måske den ordner sagen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Karina jeg håber virkelig også og så må det forhåbentlig snart være slut med kæmpe projekter.. Men det er det nok ikke i et hus fra 70??

   Mht krukkerne, så er det newer ending story - de forgår ikke så let, heller ikke af frost (er prøvet ;)...) nu overvejer jeg at male dem pink og mint og stille dem ved legehuset og fortælle mig selv, at de er kitchede ;)

   Slet