tirsdag den 4. juni 2013

Vigtig viden - ligegyldig Info

Dette indlæg er nok nærmere det sidste, end det første ;) men altså jeg hader køkkenruller og køkkenrulleholdere af et godt hjerte, omend de er ganske praktiske. Da vi flyttede i hus, fik jeg derfor manden til at hænge en holder fra ikea, på indersiden af et køkkenskab og der var husfred. Det sidste halve år, har køkkenrullen dog stået "nøgen" på vores spisebord, da nogen holder fest hver gang vi spiser..! Derfor har jeg købt denne holder fra neon living, jeg er faktisk heller ikke super fan af akryl, men nu slipper jeg i det mindste for at kigge på køkkenrullen... Det eneste jeg dog ikke helt forstår, er at der ikke er nogen bund i? Det gør det jo lidt mere besværligt at flytte rundt med den? Men måske er det bare mig :)
Nå men holderen på indersiden af køkkenskabet - et tip til folk uden børn eller folk der har lidt større børn, som ikke holder madfest mere :)

2 kommentarer:

 1. Jeg har også kigget lidt efter den fine holder.. Men forstod heller ikke helt den med at der ingen bund var i og kom hjem uden... -Her i huset flyver køkkenrullen nemlig tilpas meget rundt :-)
  Fint ser det ud! Hav en skøn dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså os lidt fjollet - overvejer at få manden til at lave en eller anden form for bund, evt selv skære en i akryl? Men uanset hvad, så pynter den i hvert fald på køkkenrullen :)

   Slet