torsdag den 4. april 2013

Kähler lagersalg

Så er der lagersalg igen, denne gang i Næstved hos kähler :) Jeg skal ikke med denne gang - jeg har forbudt mig selv det, da vores hus i forvejen ligner en omvandrende reklamesøjle for kähler (okay måske knap så omvandrende) men var med sidst og det var stille og roligt og der var masser af gode tilbud, så kan bestemt anbefale det :)

Er der forresten nogen der kan fortælle mig hvordan man laver de 2 prikker over a'et i kahler på en iPad?? (Så så man lige mig lære noget helt nyt, har også kun haft ipaden og Tlf i over et år.. Suk.. Tusinde tak Nola)


6 kommentarer:

 1. Tak for tippet :-)
  Du skal bare blive ved med at holde fingeren på "a"....så popper der ovenfor en række bogstaver op som har relation til "a", bla. bogstavet ä :-)
  God fredag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, nogen gange er jeg bare håbløs ;) og hvis du overvejer at tage afsted, kan jeg kun sige go go go :)

   Slet
  2. nogen gange er det også så nemt at man stå i vejen for sig selv :-D Sådan har jeg det ihverttilfælde ;-)
   Ved du om de f.eks kunne ske at have Bozza vasen? Eller er tingene med tydelige fejl?
   Tak for svar og en herlig dag :-)

   Slet
  3. De havde den faktisk sidst :) de havde rigtig mange godt ting, stort set ikke synlige fejl - kun på ommagio (malingen) men der kunne man vælge ud selv :) det var kun lyshusene og avento, som var helt udsolgt, da vi kom, vi var der ca en time efter de åbnede :)

   Slet
 2. Jeg ville gerne med, men bor desværre i nordjylland

  Trangsbeneficiet.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette det er drøn ærgerligt, jeg skal nok opdaterehvis jeg får opsnuset noget i Jylland, som hay's for et par uger siden :)

   Slet