mandag den 29. april 2013

Diy til væggen

I min søgen efter 'retro-skillevægge' (de der rigtige 70'er i træ) faldt jeg over dette kreative diy projekt, synes billedet er så fint og det minder mig om min barndom i min mormors hjem. Det skulle blot være 25 printede ark, sat på en plade - så selv jeg burde kunne være med :)Kilde Boligliv

5 kommentarer:

 1. ihh hvor fint..
  Hvordan har du fået det printet så stort (altså til trods for at det er A4 ark?)

  SvarSlet
 2. Det er desværre ikke mit, denne udgave - men jeg tænker at jeg ville/vil ofre pengene for at få trygt det rigtigt, tror stadig det er en forholdsvis billig løsning på væg-dekoration :)

  SvarSlet
 3. Det ser sjovt ud. Der findes et sted på nettet hvor man selv kan printe siderne ud - man uploader et hvilket som helst billede og indgiver hvor mange sider man vil ende med at printe ud, og så sætter man det sammen til et stort til sidst, præcist som dette :-)
  Hvis I har interesse kan jeg godt prøve om jeg kan finde siden, tror faktisk at jeg har gemt den på min computer på kontoret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja MEGET gerne - om ikke andet ville svigermor nok sætte stor pris på et kæmpe stykke kunstværk af mig f.eks. ;) hehe.. Ej jeg synes faktisk det er en fed ide :)

   Slet
  2. du må meget gerne give lyd når/hvis du finder siden!;)

   Slet