fredag den 22. november 2013

Hjælp

Jeg har brug for et godt råd. Vores køkkenvinduer er meget åbne ud til vejen og man kan se hele stuen osv når man går derude og uanset hvor meget jeg holder af vores naboer (nogen af dem ;) ...) så ville det være rart, med noget privatliv. Derfor har vi længe tænkt over hvad der ville være bedst - vi har både været ude i noget med de der gardiner, der kan gå begge veje og sådan noget snadblæst folie. Gardinerne er dyre, da vi selvfølgelig ikke har standard mål i vinduer og foliet er jeg i tvivl om det bliver for "tandlæge agtigt". Derfor har jeg nu fået en idé - inspireret af manden der ville male på vores vinduer her til december (det er jeg dog ikke lige umiddelbart fan af) og det sidste program af nybyggerne (Viggos skønne værelse). Kunne nogen (for Guds skyld ikke mig, jeg kan ikke tegne) tegne en doodle eller flere, med sådan en hvid pen der kan vaskes af ruden igen - ligesom hos f.eks. bagere til jul? Hvad tænker I og har i nogen erfaring med nogle af delene - også gerne folie og gardiner - any Dos and don'ts?Billedet havde jeg liggende, hvorfra jeg har stjålet det ved jeg ikke, men hvis nogen ved det, så skriv endelig, så ejermanden kan få sin rette credit :)

4 kommentarer:

 1. I kunne evt. sætte foliet i striber eller et andet mønster?

  Personligt ville jeg tegne på vinduet - Simpelthen fordi jeg ikke synes det dækker eller skærmer, som vel er hovedformålet. Men så engang nogle der havde brugt det der folie og så havde lavet det i striber på den del af vinduet man kunne "nå" at kigge ind af, når man gik forbi. Det så ret godt ud - Og slet ikke tandlægeagtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har nok ret og det er altså bedst, hvis det bliver skærmet rigtig af - lige nu har vi juletræer stående som skærmer rigtig fint og kan mærke, at jeg slapper mere af :)

   Slet
 2. Kom forbi din blog i forbindelse med at din adventskrans har vundet i Boligmagasinets julekonkurrence... Og så så jeg dette billede og vidste jeg har set det før. Har set det her: http://ploefff.wordpress.com/2012/05/ - det med at tegne på vinduet med hvidt er velkendt i brokvartererne i Kbh. Det her billede er fra Kaffebaren på Amager, Bob Noon har også gjort det, en lille selvstændig grafiker, som jeg ikke husker hvad hedder et andet sted på Vesterbro har gjort det og senest har Morgenthaler tegnet på glasset i Boghallen på Rådhuspladsen. Det ser fedt ud...

  SvarSlet
 3. Der er nogle cute ideer her:
  http://aupashop.dk/group.asp?group=2
  eller her:
  http://livingsweetliving.dk/blog/2013/08/vinduesfilm-til-afskaermning

  SvarSlet