fredag den 27. december 2013

Instagram

Nu har jeg jo plabret løs omkring instagram og jeg er selvfølgelig ikke så kvik, at jeg rent faktisk hedder det samme på instagram som bloggens navn - det havde ellers været logisk ;)
Men skulle du have lyst til at følge mig på instagram, så hedder jeg louiseoest - det er knap så bolig betonet, men langt mere røverhistorier og børnebilleder :)
tirsdag den 24. december 2013

Vinder

Jeg håber I alle har haft lige nøjagtig den jul i har drømt om - vi har i hvert fald haft en skøn aften med familien. Olivia har fået flere gaver, end resten af selskabet tilsammen, hvilket var (og er stadig) ekstremt overvældende og dejligt selvfølgelig :) vi har også fået virkelig gode gaver - dem viser jeg senere, omend de er meget lidt bolig relaterede :)

Og så et kæmpe tillykke til Rikke, som har vundet de skønne prints fra Pernille :) Rikke send mig en mail på louiseoest@hotmail.com ;)


søndag den 22. december 2013

Glædelig 4. søndag i advent

Ting jeg har lært de sidste par dage:

- man kan ikke få en overdosis af næsespray (man bliver ikke engang høj)

- man kan i en alder af 28 stadig spise så mange pandekager, at man bliver dårlig - for derefter at toppe det med m&ms... Man bliver så stolt af sig selv....

- hvor hurtigt man kan erklære sit barn, raskt nok til at sove i sin egen seng, på eget værelse, efter at hun 2 nætter i træk har vækket sin mor, ved at hive dynen af hende (hun har den sidste uge sovet i rejsesengen for enden af vores seng, da vi alle har været ramt af, hvad jeg tror, er onde vuggestuebakterier)

- at man kan blive både glad og ked af samme beslutning på én gang (har meldt pause som social worker på Roskilde 2014 - jeg elsker at arbejde som social worker, jeg elsker festivalen - men jeg elsker de 2 festoriginaler herhjemme mere og 10 feriedage uden dem er bare lang tid... Men altså ikke et endeligt farvel...)

- konstateret at lego/duplo etc. faktisk ikke er legetøj, men forældre dødsfælder... Endnu engang...

- at jeg glæder mig så meget til at se Olivias reaktion på hendes julegave, at jeg har været ved at give hende den flere gange.. Manden har det på samme måde, det er et under at den stadig står indpakket på kontoret.

- at når man laver give aways, er det en rigtig god idé, at sætte slut dato på, så den kommer her, altså slut datoen og det bliver selvfølgelig d.24/12 jeg trækker lod om hvem der har vundet de fine prints fra krea_pernille/posterbyb

- at mit nye kaffebekendtskab bliver en dyr fornøjelse, hvis jeg forsætter med at drikke SÅ meget lækker kaffe :)

- at man selv i en alder af 28, glæder sig til at pakke adventsgaven op hjemme hos mor (man er vel enebarn)

- og til slut har jeg konstateret, at mit nytårsforsæt må være IKKE at spise småkager til frokost og pandekager til aftensmad...

I kan nok se, med alt det jeg har lært de første par dage af vores juleferie, så stikker det jo helt af, eftersom jeg først skal arbejde igen d.28.dec (og ja det er altså sjældent det lader sig gøre på en døgninstitution)

Så jeg håber at i har ferie først og fremmest og at i får en god jul og et godt nytår - hvis ikke jeg lader høre så meget fra mig, så er det fordi vi holder JUUUL :)


torsdag den 19. december 2013

Nye knager anyone?

Vi kunne godt bruge et par ekstra knager i køkkenet, derfor ledte jeg lidt på nettet og stødte på disse - de er da fine hva? Og til en pris de fleste kan være med på til 45kr pr stk :)

 egentlig bliver løsningen nok denne, da vi har læderstropper liggende :)


onsdag den 18. december 2013

Badeværelse update

Vi har muligvis Danmarks mest usexede badeværelse - bevares, det kunne nok have stået værre til i et gammelt 70'er hus, det er trods alt meget lyst, trods sine max 4 kvadratmeter, der rummer både toilet, bad, kæmpe vask og puslekommode. Men jeg havde lyst til at gøre et eller andet, noget udover at rydde den sædvanlige sti for badedyr, men da julemånedens budget, så absolut er strukket til sit yderste, måtte jeg være lidt kreativ. Så bylassen Frame æske, hm lyset, datterens baby kop fra designletters, en gammel æske fra et ur fra Marc jacobs (det er fra pre-barn tiden, altså den der gang man brugte alle sine penge på sig selv:) ...) og en lille sort krenit skål. Okay måske er det ikke et nyt badeværelse, men det er okay da alle tingene er hevet frem fra hver deres skab :)
tirsdag den 17. december 2013

Gaver - konkurrence - et godt råd :)

Ville lige vise jer resten af de gode gaver jeg fik igår - de fine bellino krukker og en skøn kaf' maskine, så nu kan jeg lave rigtig latte - num num.. Det hjælper unægtelig også lidt på situationen uden søvn, jeg skal bare undgå de koffeinfrie kapsler ;)

Igår ville jeg have skudt endnu en lille konkurrence af stablen, men det nåede jeg ikke, men den kommer her - du har mulighed for at vinde disse skønne prints fra Pernille/posterbyb, alt hvad du skal gøre er, at følge bloggen på bloglovin og meget gerne smide en kommentar til hvor du køber dine kaffe kapsler og evt et godt råd til at lave den perfekte latte ;)


mandag den 16. december 2013

16. December

Nogen har fødselsdag og fylder 28 - men søde kvinder på instagram, har forsikret mig om at jeg først skal være voksen og alvorlig om 2 år, så der er håb endnu :)

Jeg har fået lov til at sove længe idag - dvs. jeg sov til 8.20, rævesov til 8.40 og besluttede derefter, at det var fjollet, når jeg kunne høre at mand og barn hyggede i stuen.. Åh det var tider, dengang man uden problemer sov til kl.11-12 stykker ;)

Vi har hygget hele dagen og haft besøg af bedsteforældrene til kaf' og boller - har fået skønne gaver, blandt andet disse skønne smykker fra stine a - resten viser jeg imorgen, hvor der også kommer en lille julekonkurence fra skønne Pernille/krea_pernille :)


søndag den 15. december 2013

Så gik bloggen i stå...

Og jeg overvejede at forære datteren til naboen - altså den søde af dem, ikke de gamle og sure, så slemt står det dog ikke til endnu :) men vores barn har altså valgt, at hendes liv er for kort til at bruge det på at sove - til gengæld tror jeg at mit liv bliver lidt kortere for hver nat jeg ikke sover... Heldigvis er hun faktisk strålende humør når vi alle er vågne om dagen, jeg tror det er det der redder hendes røv :) men nok brok herfra, jeg ville bare lige hilse på, når nu jeg havde 5 minutter helt for mig selv - håber i har det godt?


mandag den 9. december 2013

1000 tak

Til alle jer som har stemt på vores adventskrans i boligmagasinets battle på facebook - vi vandt sgu :)
Og dette er den meget fine præmie, som vi nu kan se frem til at indtage søndags kaffen i :)Og nu til noget lige så sjovt - vinderen af min anden give away - stort tillykke til Rikke, som kan se frem til en fin halskæde at pynte sig med :)


lørdag den 7. december 2013

fredag den 6. december 2013

Vores adventskrans er på facebook

... Og deltager  i en battle fra boligmagasinet - det ville være dejligt hvis I gad kigge forbi og stemme. I skal selvfølgelig stemme på den I synes er pænest/sjovest/mest finurlig - men skulle I nu finde C'eren ekstra sjov, så ville det være helt fint ;)

Stem her :)
Tip om lyskæde

Vi har fået (endnu) en hygge lyskæde, den minder om happy lights, meget endda, men jeg vil tro den ikke er lige så god i kvaliteten - det sagt uden at jeg har mærket på happy lights - til gengæld koster denne udgave altså også kun nogen og 70kr :) lyskæden kan købes lige her i alle mulige udgaver :)
torsdag den 5. december 2013

Intet ord om..

Stormen Bodil - men jeg er ikke fan! Sidst da Allan var på besøg, manglede vi en stribe af vores nye tag - det var lige spændende nok, så vi var da trods alt bedre rustet denne gang :) jeg skal på arbejde imorgen tidlig og der må det godt være slut og så nok om hende B.

Selvom jeg har haft fri idag, har jeg ikke haft tid til at tjekke ind før nu - vi har haft dejligt frokost besøg af en god ven, som arbejder for læger uden grænser og er hjemme på ferie, fra deres hårde arbejde i Pakistan. Han er en travl mand og kender unormalt mange mennesker, som alle gerne vil se ham når han er hjemme, så det var virkelig hyggeligt at se ham :)
Udover fornemt besøg, har vi også haft frygtelig travlt med at drikke varm kakao og spise de pebernødder vi fik bagt i weekenden :) under sidste storm indførte vi konceptet storm-øl, det er jeg egentlig ret utilfreds med, ikke er blevet fulgt op under denne - men måske er det meget godt, taget i betragtning af at jeg bliver halv snaldret af én og jeg skal tidligt op ;)

Jeg vil vise jer voksen adventsgaven fra Olivias farmor - træbakkerne fra Erik Bagger, de er virkelig lækre og giver rigtig meget hygge i vores ellers meget sort/hvide køkken (nå ja i månederne uden julekalender :) ....)
Juledekorationen lavede Olivia igår til julehygge i vuggestuen, jeg synes jo det er kunst ;) samtidig går det altså op for en, at man har et ret stort barn efterhånden... Bum bum..
Julestjernerne er ren bevis overfor mine kollegaer, om at de stadig er i live - fik dem som værtindegave, til vores julefrokost 23/11 - har sat mig for, at de SKAL overleve december ;)
Og sidst men bestemt ikke mindst - min arnoldi bakke med regnbue, som er ren arv fra barndomshjemmet, jeg elsker den (og de minder der følger med)

tirsdag den 3. december 2013

Ualmindelig morsomt

Da jeg startede med at følge blogs, var det primært modeblogs. Det var i starten af 2009 og jeg husker det ret tydeligt, da jeg sad i Vietnam og forsøgte at få et lille fix af, at se nogenlunde normal ud - jeg arbejdede på et dagcenter for børn med forskellige udviklingshandicap, og jeg havde det meste af tiden en drøn skøn lyserød uniform på, som var syet til folk uden numser :) idag følger jeg knap så mange modeblogs, jeg tror det er fordi jeg er blevet ældre (og måske er mere ligeglad med hvad folk har på hver dag??). Jeg følger kun nogle få stykker, hvor jeg føler at personligheder skinner mere igennem end outfitt of the Day ;) én er dem er Modeso - hun har været med i revolver og det er i nød til at unde jer selv at se resultatet af her - det må kunne bringe smilet frem på læben, på selv den sureste blogger ;)


mandag den 2. december 2013

Vi juler..

Og hygger på trods af sygdom, heldigvis ser det ud til at den lille fis er ved at være oven på igen (selvom det også har været hyggeligt at have hende hjemme hver dag :).. )

Jeg bad manden og barnet pynte op imens jeg bagte pebernødder - Frank så helt skræmt ud, men jeg lovede ikke at blande mig (som om jeg nogensinde ville kunne holde det) men elsker at det er skævt og knapt så korrekt (som jeg selv ville have gjort) så de har gjort det godt :) lærkegrenen er vi meget uenige om - Frank synes det er død fjollet med et halvt træ i stuen, jeg forstår ikke hvad han mener..  De bagte pebernødder var desuden gave nr 1 i Olivias pakkekalender til hendes bedsteforældre - det manglede bare, den forkælede unge :)søndag den 1. december 2013

Vinderen af 1. advents give away

Så er vinderen fundet og den heldige blev Maibritt - stort tillykke :)Håber alle er kommet godt ind i December?