torsdag den 31. oktober 2013

Lagersalg

Jeg havde ellers ikke tænkt mig at nævne det, da jeg synes mange af de store blogs har lavet gode indlæg om alle efterårets lagersalg, men kan se mange ender herinde idet de især efterspørger Info omkring kähler lagersalget denne weekend. Så jeg kan prøve at svare på nogen af de spørgsmål og selvfølgelig komme med Info om tid, sted osv :)

Kähler startede allerede igår - hvis man følger dem på instagram, kunne man se der var mega kø - men de søde mennesker sørgede for både varm kaffe og tror endda sågar de kørte efter slik - thumbs up for kähler folket. Desværre kunne man også i kommentarfeltet læse vrede og utilfredse kunder som talte meget lidt pænt, hvad sker der med os kvinder? Altså kan vi ikke lige blive enige om, at det "bare" er keramik og Nice-to-have ikke need-to-have? Netop derfor tager jeg aldrig til børnetøjs lagersalg, det kan jeg simpelthen ikke overskue :) nå men min mor har faktisk lokket mig med imorgen, vi tager først derned ved frokost tid, så håber jeg det værste er overstået og så "nøjes" vi gerne med resterne fra de riges bord :) kähler skriver på deres facebook side, at de løbende fylder op, men selvfølgelig kun så længe de har :)




Muuto holder også lagersalg denne weekend - der var vi også forbi sidste år og ganske som med kähler, kom vi først op af dagen, der var stadig rigtig mange gode ting og de er virkelig søde til at fylde op - dog ingen soft grid pude til mig dengang, så hvis nogen falder over et par stykker denne gang, som de ikke skal bruge, så er jeg meget interesseret ;)


tirsdag den 29. oktober 2013

Home pics

I får lige et par billeder af det lille hjem. Jeg har tidligere skrevet om mit "dilemma" om hvad vi skulle have på væggene herhjemme og i bund og grund vidste jeg faktisk godt hvad det skulle være - jeg har længe ønsket mig posteren "foreigners, please don't leave us alone with the danes!" Som blev hængt på gaderne i 2002, som protest mod den meget negative indvandrer debat, måske i kan huske den? Nå men man kan altså erhverve sig sit eget eksemplar lige her, den koster 100kr og 75kr i forsendelse, hvilket jeg i lang tid har været for nærig til at give (altså i forhold til hvad selve posteren koster) - hvilket er fjollet, taget i betragtning hvad man ellers hurtigt bruger 75kr på, så nu er den altså kommet herhjem om bo og jeg er SÅ glad for den. Ikke specielt fashion eller moderne - men rigtig meget os :)

Og så et stort tak for jeres kommentarer til de sidste indlæg, jeg bliver så glad i låget når i skriver :)









(Ja jeg ville også gerne have købt denne til Olivia da hun var helt lille, men det ville have resulteret i forstyrrelser i husfreden ;) ...)

mandag den 28. oktober 2013

Overvejer at spise frokost i bryggerset...

Ja så glad er jeg faktisk for vores næsten-færdige bryggers.. Man ved faktisk slet ikke hvor meget sådan et betyder for ens hverdag, før man står uden og i vandskadekaos.. Jeg skrev for et par uger siden om opstarten på projekt slut kaos (eller var det mest om, andet skal være skidt, før det bliver godt?) se billederne her. Og nu kan vi endelig se enden på det hele, både vores nye tag (som er så flot - men det er nok noget man kun selv går op i- kigger i hvert fald ikke på andres tage ;) ...) og vores bryggers, som godt nok mangler vasken osv, men til gengæld har virkende vaskemaskine, tørretumbler, opbevaringsplads og plads til den ellers forhadte microovn, som havde en kort karriere på køkkenbordet..











Sider du og tænker - slap lige af med det bryggers, så forstår jeg det godt, men jeg er glad glad glad :)

søndag den 27. oktober 2013

Kald mig Gertrud Sand

JUL - yaii nu er det altså snart jul, eller i hvert fald er vi tæt på 1. November, som er den dato manden har sat for at jeg tidligst må pynte op.. Dog forsøger jeg altid at trække det længst muligt, så vi ikke når at blive alt for trætte af det :) meen lige siden august har jeg troligt ventet på at julen så småt dukkede op i butikker og var meget skuffet da vi var i Bilka i september og de ikke havde pyntet op endnu ;) crazy woman ja jeg ved det godt, heldigvis har jeg da fundet en nogenlunde forstående mand og barnet kender jo ikke til anderledes forældre, så hun har ingen mening om det endnu (oh ja jeg ved godt jeg bliver død pinlig i teenage alderen) herhjemme er julepynt hverken helt Hvidt eller stilet (eller pænt?!) men det er fantastisk hyggeligt - julen er børnenes (og min) fest og jeg nægter at tro, at børn selv vælger den helt hvide bobedre jul - men mener du det anderledes, så kom gerne med din mening ;) sidste år samlede vi alle dimser og hængte dem på en lang ranke igennem stuen, mere sjældent end kønt, men vi gør det nok igen i år :)









Der har efterhånden også sneget sig en lille bitte smule dims ind i det lille hjem - snefnugene regner jeg med at masse-producere og pynte havens træer - jo jo vi går all in og en lille lyskæde hist og her, er bestemt heller ikke af vejen :) f..ck Halloween - det er jul de unge vil have ;)

fredag den 25. oktober 2013

Idag...

... Er bare en af de dage..






Ja det er et smadret kähler ur og et par meget våde baby alarmer, som Olivia åbenbart synes trængte til vask - nu forsøgt tørret på Roskilde-måden... Godt de ikke er så dyre... Nå barnet må jo ønske sig nogle nye i julegave..

onsdag den 23. oktober 2013

Nanna Kiil

Hvor er det bare dejligt med anbefalinger fra jer søde læsere - Christina var så venlig at gøre mig opmærksom på Nanna Kiil, som kommentar til mit tidligere indlæg. Jeg var hurtig til at gå ind og se på hendes værker og nøj hvor er de fine :) jeg har bestilt nogle forskellige billeder og prints, som jeg nok skal vise lige så snart de kommer - jeg tænker at jeg vil forsøge at kombinere det med et af Nannas fine værker :) du kan se flere af Nannas værker her og følge hende på facebook her :)




søndag den 20. oktober 2013

Nyt til væggen?

Jeg er som sagt igang med at få flere farver ind i det sort/hvide og faktisk synes jeg det er sværere end som så - ved sort hvid går du aldrig helt galt i byen - det er os bare lidt kedeligt og upersonligt i længden.. Jeg er blandt andet igang med at udskifte forskellige prints og billeder rundt omkring i huset - pt er det over vores hvide skabe, hvor jeg skifter lidt ud.. Det der gør det svært, er vores meget personlige billeder i de hvide rammer, som ikke bliver skiftet ud, så det er noget som skal "passe" til på en eller anden måde.. Jeg startede med det store a fra playtype, men på grund af vore mørke stue, lignede det bare en stor sort plakat, så nu et det rykket i gangen, hvor det til gengæld er fantastisk.. Så prøvede jeg med den nye Arktis plakat fra Louisiana, som også er skøn, men denne fungerede slet ikke med vores nuværende billeder, så nu er den rykket i kontoret og plakaten med du udøende ord fra Hans Reitzels forlag er rykket i stuen.. Det er stadig ikke perfekt, men det fungerer for nu.. Jeg har lovet mig selv, ikke at købe nyt, før jeg er sporet mere ind på hvad det skal være, men måske disse 2 kunne være et bud? Ellers kunne jeg jo altid sende ind til homesicks indretningshjælp og få hjælp :)

Hvis I har nogle bud, må i meget gerne komme med dem :)





Disse posters kan købes her


fredag den 18. oktober 2013

Kontor

Har jeg vist jer vores kontor? Det er ikke noget specielt, men det er indrettet efter vores behov - dog blev jeg grebet af stemningen i et afsnit af Danmarks skønneste hus, for nogle uger siden. Den gamle skole, som parret havde indrettet perfekt (efter min mening) blandt andet med et kæmpe krea rum, hvor man må skrive på bordpladen, så nu drømmer jeg lidt om et gammelt bord, med skuffer under til maling, tusser osv, men det kan nok godt vente til Olivia er bare lidt større :) tanken opstod da vi forsøgte at male kunst (jo jo intet mindre) i stuen og jeg blev helt vildt stresset, på trods af at barnet havde "heldragt" på og det samme havde gulv og bord - alligevel var der mere pink alle andre steder, end på lærredet - så et sted, hvor man gerne må svine på bord og måske et stort tæppe under? På sigt.... :)








torsdag den 17. oktober 2013

Voksen stue

Som i garanteret har set på mange andre blogs, holder BoShop en blogger konkurrence og man skulle da være et skarn, hvis ikke man kom med et bidrag :) vi har mange ønsker, især for vores stue, men kommer tid kommer råd ;)

Højst på vores ønskeseddel står helt klart en ny sofa - ikke at der er noget galt med vores nuværende (udover børne krims krams og katten der har sat sit præg) men vi havde den med fra vores gamle lejlighed og har længe ønsket os en ny, som både i str og udtryk, passer lidt bedre til vores kæmpe store stue.





Således ser stuen ud på en het normal hverdag (ja det er en pakke bleer, som barnet stædigt har slæbt med ind i stuen)








Vores stue er rodet og det er den så at sige altid (ja jeg tager kun billeder af de steder der er forholdsvis rene eller også rydder jeg lige det udvalgte område ;) ..) Men den er altså også rodet i form af en masse "sammenskuds" møbler - sofa, opbevarings puf, madrasser til at hoppe på og boltre sig i... Vores højeste ønske, er en kæmpe sofa, der udover at indtage lidt af det store rum, kan rumme alle venner og bekendte, til kaffe, kage og mega hygge. Man kan diskutere om flyder sofaen, rent æstetisk er et hit - men det er fuldstændig ligegyldigt, hvis den samtidig kan rumme alle dem man elsker og holder af - til fødselsdage, til mandens PlayStation aftener (læs nætter) til et feberramt barn der kan ligge og hygge og til hoppen, dans og tumlerier, så vi slipper for de grimme ekstra madrasser ;) jeg drømmer om denne udgave fra boshop, som der forhåbentlig heller ikke kan komme bolde, bamser, bøger osv ind under og bo... Først var min tanke at den skulle være blå - også for at få lidt farve ind i vores ellers noget reserverede stue, men jeg bliver i tvivl om hvorvidt det er så praktisk.. Ellers er der den klassiske grå (som alle har) eller den brune som vi sjov har og egentlig er ret glad for? Uanset vil jeg parre det med forskellige hygge tæpper, såsom disse forskellige fra house doctor og sidst men ikke mindst, det fantastiske beton bord også fra house doctor. Jeg er på det seneste blevet helt vildt med de lilla/Bordeaux farver og puffen som jeg har sat til sofaen, har den helt rigtige farve.

I hjørnet hvor vi hvert år har den store julestjerne hængende, ville jeg hænge et par af disse lamper, til hyggebelysning (og så må julestjernen nok finde et andet sted at bo) :) bænken ville jeg placere over vores radiator for enden af vores spisebord - både som en form for radiatorskjuler, men også til ekstra siddepladser, når hele familien er på besøg :)


onsdag den 16. oktober 2013

Efterårsferie

Beklager den manglende opdatering, men vi holder efterårsferie og fødselsdag. Eller dvs barnet har lært at kravle op på stole og derefter videre til hvad som helst, så vi har travlt (og glæder os en lille bitte smule til at hun synes det er hyggeligt at sidde bare lidt stille -hvis det altså nogensinde kommer :)... ) på den anden side, skal man jo også bare glæde sig over at hun kan ;)

Nogen fylder 35 og det er ikke mig, selvom jeg til tider føler mig som en på 70, så har jeg stadig ikke ramt 30'erne endnu ;) men vi hygger og nyder rent faktisk at have massere af tid sammen med datteren. Det tror jeg faktisk ville være no.1 på listen, hvis man en dag skulle vinde mange mio, jeg ville "købe" os tid til det, man i virkeligheden aller helst vil bruge tid på - andre der kender den følelse? Nå men indtil videre glæder vi os rigtig meget til at blive færdige med vores tag og bryggers og så tror jeg faktisk vi skal have en laaaang periode uden projekter, hvor vi bare hygger (og laver julepynt- oh yes you Can Call me Gertrud Sand)










mandag den 7. oktober 2013

Andy Warhol

Jeg overvejer at sælge en af vores Andy Warhol posters - jeg har i sin tid givet en mindre formue for dem og fået dem sendt fra Japan, da jeg ikke havde fattet at de kunne købes til en ganske billige penge i Sverige - så et godt tip til dig, som bare må eje flere af slagsen, don't do Japan :)

Hvis du nu kan nøjes med én, så kom gerne med et bud på én af vores - den kan sendes uden ramme og man kan også købe rammen med, men så bliver det en selvhenter (eller vi kan finde ud af noget, hvis du bor i Køge området :) ...)




Noget om rod

Kender I den der reklame fra radioen hvor byggeprojekter er løbet løbsk - skoletasken hænger på cementblanderen og barnet har fået kløpulver fra rockwoolen på jakken? Så slemt står det dog ikke til, men vi har en vis evne til at vores projekter eksploderer på samme tid og lige nu er ingen undtagelse - bryggerset er ved at blive lavet færdig efter næsten et helt år med vandskade og tov trækkeri med forsikringsselskab (tak for hjælpen tryg.. Host host) men hvor bliver det skønt når det endelig er færdigt OG samtidig har vi gang i det nye tag (godt man ikke er bekymre-menneske som er sikker på at det bliver skybrud i samme sekund taget er blevet pillet af....hmm). Men sådan her bor vi altså pt, men det må komme under kategorien planlagt-rod :) glæder mig til når vi kan vise billeder af det færdige resultat istedet :)








tirsdag den 1. oktober 2013

Home pics

Vi trængte til lidt fornyelse på endevæggen i vores stue, vi har hidtil haft sort/hvid fotos af datteren og de er selvfølgelig ovenud fantastiske - men det har også givet en kold stemning i stuen. Selvom vi ikke er super farverige i indretningen, så synes jeg alligevel vi har formået at få lidt mere varme ind :)

Før



Efter